COMPONENTS
 
  DENSO ROBOTS
  ABB ROBOTS
  YAMAHA ROBOTS
  FLEXFEEDERS
  VISION BOX
  GRIPPERS
YAMAHA LINEAIRE ROBOTS 
Yamaha heeft een uitgebreid assortiment van lineaire robots. Deze assen zorgen voor een snelle en nauwkeurige repeterende beweging en kan snelheden bereiken van maar liefst 2,5 meter per seconde. De Yamaha lineaire robots zijn ideaal voor een maximale ROI.     
 


phaser

PHASER SERIES 

De Phaser serie van Yamaha is ideaal als hoge snelheid, kwaliteit en lage kosten gewenst is. De Yamaha Phaser presteert zeer goed voor een laag prijs. Deze lineaire as is de sleutelwoord voor de 'next generation'-producenten.
 
 
 
 
 
 
  
video
spec


pico

PICO SERIES

De Pico series robots zijn enkelassige robots die een 'program-less'-controller PRC gebruikt. De Pico heeft een variateit aan functies zoals een stuwkracht-control en zone-signal-output. Het is ontworpen voor een groot gebruiksgemak. Dit allemaal tegen een lage prijs!
 
 
 
 
 
 
 
video
spec


flip-x

FLIP-X SERIES

Zeer uitgebreide AC-lineaire servo aandrijvingen compleet met besturing voor uw productieautomatisering. De FLIP-X series heeft 5 types (21 modellen) met riem of spindelaandrijvingen. De gebruiksvriendelijke besturing vervolmaakt deze robots.
 
 
 
 
 
 
  
video
spec


xy-x

XY-X SERIES

De Yamaha XY-X serie zijn AC-servo Cartesiaanse robots die een effectieve en goedkope oplossing bieden voor het handelen van producten in de montage, verpakkingsindustrie of voor het palletiseren van producten.
 
 
 
 
 
 
  
video
spec


controllers
 
CONTROLLERS 

De controllers van Yamaha worden gebruikt om de bewegingen van de robots te programmeren. In enkele woorden: hoge prestaties, compact, multifunctioneel, gebruiksvriendelijk en goedkoop. Maak je robot intelligent met een Yamaha Controller.
 
 
 
 
 
 
 
video
spec