SYSTEMS
 
meer info

Farmacie & Medici

DistriFeeder

Een machine om uw inkomende goederen te stroomlijnen.

Producten op een hoop, rond en rechthoekige worden door de DISTRIFEEDER netjes geregistreerd en aan een juiste locatie afgegeven met een capaciteit van 30 stuks/min

 

 

 


 

Infuuszakken Robot

Infuuszakken kunnen met een grote variatie aansluitpoorten geleverd worden. Het richten, orienteren en positioneren van deze poorten wordt door een trilkom in samenwerking met een robot gedaan.

De infuuszakken worden in een cleanroom gemaakt door een grote sealmachine, waarbij op een bepaald station de diverse poorten worden aangeboden door de robot. De robot heeft een meervoudige grijper om de poorten met een hoge snelheid aan de sealmachine aan te kunnen bieden.


 

 


 

Flexfeeder Infuuszakken
 

Infuuszakken kunnen met een grote variatie aansluitpoorten geleverd worden. Het richten, orienteren en positioneren van deze poorten wordt door een flexfeeder in samenwerking met vision en een robot gedaan. De infuuszakken worden in een cleanroom gemaakt door een grote sealmachine, waarbij op een bepaald station de diverse poorten door de robot worden aangeboden. De robot heeft een meervoudige grijper om de poorten met een hoge snelheid aan de sealmachine aan te kunnen bieden.